Målgruppe​

Antons Hus er et aflastningstilbud med indbygget hverdagsrehabilitering for børn med komplekse funktionsnedsættelser​.

​Målgruppe

Antons Hus er for børn med komplekse funktionsnedsættelser med behov for særlige rammer og individuel støtte under pasningen.

Vi har to forskellige børnegrupper med hver deres faste voksne tilknyttede.

Hver gruppe har mulighed for at komme i huset svarende til hver anden weekend, samt en til to overnatninger om ugen på hverdage, og i ferier.

​De kan have multiple funktionsnedsættelser og være udviklingshæmmede i forskellig grad. Børnene har behov for tæt og kærlig voksenkontakt, rolige omgivelser, aktiv pleje og stor grad af fysisk /kognitiv hjælp til leg, socialt samvær og alle dagens aktiviteter.

De kan være mobile og have mere adfærdsrelaterede problemstillinger. De har behov for tæt kontakt til kærlige og kompetente voksne, som via rammer, struktur og tilgang kan guide barnet i dagens aktiviteter, i leg og socialt samvær med andre børn.

​Alle børnene har store udfordringer på et eller flere områder inden for sociale kompetencer, kognition, sansebearbejdning, kommunikation, motorik og bevægelse. Psykisk er mange af børnene sårbare over for skift og uforudsigelighed.

Lovgivning

Lovgivningsmæssigt er målgruppen de børn, som ifølge Serviceloven bør henvises med udgangspunkt i deres egne behov for støtte, også selvom behovet for aflastning primært er forældrenes. Jævnfør SL § 52​

Information​

​Hvis der ønskes nærmere information eller har man spørgsmål vedrørende Antons Hus er man altid velkommen til at kontakte:

Daglig Leder Jeanette Dyrup

Telefon: 52 50 46 20

E-mail: jd@antonshus.dk

Antons Udflyttergruppe

Finder spændende steder at tage hen på koloni

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Facebook

CVR: 33810296​​​