​3 afdelinger:

Huse i naturskønne omgivelser

​Gode relationer:

Fokus på fællesskabet

​Individuelle hensyn til alle børn:

Veluddannet personale

Kvalitet og udvikling

  • Alle medarbejdere i Antons Hus vil gennemgå en introduktion til at arbejde med udgangspunkt i vores værdier, metoder og måder at praktisere dem på.
  • Antons Hus har løbende ergoterapeutstuderende med i den daglige praksis. De studerende er med til at holde stedet a jour med den nyeste ergoterapifaglige viden.
  • Antons Hus vil løbende holde sig ajour med udvikling af den teori og praksis, der er indenfor både børneergoterapi og specialpædagogik.​
  • Antons Hus har indgået aftale om samarbejde med BISI Projektet. ”Building Interfaces for Social Interaktion” er et uddannelses- og udviklingsforum, hvor Ålborg Universitet, UC Lillebælt og Erhvervsakademiet udvikler og tester interaktive faciliteter i samarbejde med relevante institutioner og fagmiljøer.
  • Antons Hus vil aktivt udbrede gode praksiserfaringer fra denne hidtil usete form for ergoterapeutisk indsats, så de kan danne præcedens andre steder og dermed komme så mange børn som muligt til gode.
  • Alle medarbejdere i Antons Hus vil deltage i supervison og coaching som en naturlig del af arbejdet.​

Information​

​Hvis der ønskes nærmere information eller har man spørgsmål vedrørende Antons Aflastning er man altid velkommen til at kontakte:

Daglig Leder Jeanette Dyrup

Telefon: 52 50 46 20

E-mail: jd@antonshus.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Facebook

CVR: 33810296​​