​3 afdelinger:

Huse i naturskønne omgivelser

​Gode relationer:

Fokus på fællesskabet

​Individuelle hensyn til alle børn:

Veluddannet personale

GAS mål​

​GAS mål står for: Goal Attainment Scale.

Det er måde at lave helt konkrete mål for barnets udvikling, hvor man beskriver hvad barnet er på vej til at kunne og hvad barnet derefter skal kunne for at opnå et mere langsigtet mål.

Et eksempel: Et barn vil gerne spise med gaffel selv.
Niveau 1
Barnet spiser ved, at der er en voksen som holder ovenpå barnets hånd og derved hjælper barnet til at holde på gaflen, stikke i maden og føre den til munden.

Niveau 2
Barnet skal selv kunne tage en gaffel og holde den og føre den til munden. Barnet får hjælp af den voksne til at stikke i maden før hver mundfuld.

​Niveau 3

Barnet kan tage gaflen selv, stikke i maden, føre den til munden, tygge, synke, og gentage processen under hele eller dele af måltidet.

På denne måde ved alle, der hjælper barnet hele tiden, hvordan de helt konkret bedst støtter barnets aktuelle udvikling.

Ved at anvende GAS mål kan vi tydeliggøre de forskellige delområder, som er nødvendige at mestre, så barnet kan mødes med realistiske og positive forventninger.

Kontakt os gerne for flere oplysninger på e-mail jd@antonshus.dk​.​

Information​

​Hvis der ønskes nærmere information eller har man spørgsmål vedrørende Antons Aflastning er man altid velkommen til at kontakte:

Daglig Leder Jeanette Dyrup

Telefon: 52 50 46 20

E-mail: jd@antonshus.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Facebook

CVR: 33810296​​