Personale og tværfaglighed

Vi er en tværfaglig personalegruppe som ser fordelene ved at anvende vores kompetencer til sammen at give børnene/de unge de bedste muligheder for at udvikle sig. Vi er vant til at samarbejde på tværs af fag, hvilket bevirker, at vi også er gode til at samarbejde med andre faggrupper og instanser.

Vi er efterhånden en stor personalegruppe. Som udgangspunkt er man som personale kun tilknyttet en af vores afdelinger, men bredden på de pædagogiske og ergoterapeutiske kompetencer er stor og vi bruger hinanden på tværs af husene til sparring og erfaringsdeling, ligesom vi er sammen om forskellige aktiviteter, når det giver mening for børnene. Det kan for eksempel være i forbindelse med vores faste aktiviteter som ridning eller vores årlige tradition med at køre til ”fest i vand” i Silkeborg.

Vi har fælles musikundervisning og supervision på tværs af husene, hvilket er medvirkende til, at vi føler os som én personalegruppe til trods for vores forskellige opgaver. Vores ugentlige personalemøder afholdes i den enkelte afdeling og omhandler det daglige arbejde med børnene. Vi arbejder alle ud fra vores fælles værdigrundlag.​

Information​

​Hvis der ønskes nærmere information eller har man spørgsmål vedrørende Antons Hus er man altid velkommen til at kontakte:

Daglig Leder Jeanette Dyrup

Telefon: 52 50 46 20

E-mail: jd@antonshus.dk

Antons Udflyttergruppe

Finder sp​ændende steder at tage hen på koloni

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Facebook

CVR: 33810296​​​